Det
här med att äta upp det man odlat. Jag märker att jag är så fascinerad
av hur det växer att jag måste påminna mig att skörda. Har massor av
grönkål som är ganska stor. Ska skörda en hel del blad, jag har ju fler
som vill ut ur drivhuset.
Majrovan är snart stor nog att skörda. Tänker att jag vill koka den och äta med lite smör på och en svampstuvning till. Den där frysen ska ju tömmas den med.
Kålrabbi undrar jag om jag ätit? Det blir spännande!
Jag försökte mig på lite kålväxter för några år sedan men de blev bara angripna av skadedjur trots att jag försökte täcka dem. Hur klarar din kål sig från att bli uppäten?
Kålrabbi har jag inte heller provat än men vilken läcker färg på stjälkarna. Älskar kål men måste odla under skydd så kålfjärilarna inte kommer åt plantorna. Ha det bra i värmen/Gunilla
2 kommentarer:
Jag försökte mig på lite kålväxter för några år sedan men de blev bara angripna av skadedjur trots att jag försökte täcka dem. Hur klarar din kål sig från att bli uppäten?
Kålrabbi har jag inte heller provat än men vilken läcker färg på stjälkarna. Älskar kål men måste odla under skydd så kålfjärilarna inte kommer åt plantorna.
Ha det bra i värmen/Gunilla
Skicka en kommentar