I växthuset mognar allt väldigt sent i år. Det blir till att göra saker på gröna tomater. |
Druvorna brukar däremot alltid bli klara. |
De inne i drivhuset får stora klasar. |
De som växer utomhus ger mindre, främst för att jag inte klipper dem. |
Det är inte bara flädern som blir kvävd av druvans framfart. Rönnen ser även ut att ligga illa till. |
2 kommentarer:
Så har jag även hittat till dig :) via Sanda Cottage.
Vad brukar du göra med dina druvor? Förr om åren har vi egentligen inte gjort något särskilt med våra, förutom att äta dem som de är naturligtvis, men i år testade jag att koka gelé på druvorna, och det blev riktigt lyckat.
Må så gott! // Birgitta
I år har inte mina druvor slagit rekord precis. Jag gör tvärtom som du. Tuktar de på friland och låter de i växthuset leva vilt :)
En härlig tanke: Rycka bort som ett plåster!
Och mitt i prick, för det är nog bäst så!!
Lite skönt att hösten börjar närma sig så man kan krypa inomhus och bli lite aktiv i bloggandet igen :)
Kram
Skicka en kommentar