tisdag 21 november 2017

Idag snö!

Idag blev det snökaos. Skönt att sitta hemma och jobba. Här är en som gillar att vara ute! Det är nog allt möjligt som fungerar som toa här ute, hm.

Ett och annat glädjefnatt i snön, full fart!


Vi får se om allt töat bort imorgon som de säger.

Vackraste fågelbordet. Köpt en gång av Anette som har bloggen Rost och rädisor.

Grönsaksbäddar, det är väl ett härligt ord. Allt ligger nu under ett duntäcke.

Spanar lite på hur locken klarar snö och kyla. Under den här växer machesallad. Eller kanske vilar, den kommer inte växa igen förrän det blir ljusare i februari.

Här står en rest med vanlig sallad. Nyfiken på hur den står sig i kylan.

Jo, hur fin som helst. Ser lite konstigt ut. Grannen kör för fullt med sin snöslunga och spanar över häcken där jag öppnat en låda och klipper av lite sallad till middagen. Är det möjligt?

Orangeriet är klart och nu kommer jag snart dra igång odling för fullt. Testar växtlamporna och låter lite ärtskott visa färg. Det är kallt, bara runt 8 -10 grader så det växer lagom fort.

Har en del mat kvar ute. Jag har inte riktigt koll på om rådjuren går in när vi har hund och staket eftersom jag inte odlat grönsaker tidigare. Hos grannen äter de allt. Vi får se vem som får dessa till middag, jag eller djuren?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hoppas det blir du som får den goda egenodlade maten. :) Här kom det också snö i natt, men den försvann nu på dagen eftersom det regnar.
Kram Kristina