onsdag 3 januari 2018

Januari - månadsbild

Ska försöka ta en bild per månad på den här vyn. Får se om jag lyckas! Fördelen är att jag kan stå inomhus, är då mest beroende av lite dagsljus. Jobbade hemma idag så det gick bra att ta ett kort. Gick även ut på lunchen och strösslade ner lite frön av spenat där jag inte sått något än. Nu är det bara de två bäddarna som reserverats för kål som inte redan är sådda. De fyra andra är preppade med diverse som tål att bo ute i kylan som frö. Nu har serieodlandet startat! Räknar med att i maj ha ätit upp det mesta som jag sår nu för då ska nästa gäng i jorden.

4 kommentarer:

Merja sa...

Så spännande det ska bli att följa din månadsbild! Det underlättar mycket att bilden går lätt att ta i alla väder! Själv har jag nog redan förbrukat dom platserna här. Funderar som bäst på var min egen ska tas ifrån i år:)
Vet inte om jag läst i vilken zon du odlar i?
God fortsättning!

Laila sa...

Oj så tidigt du sår! Gror verkligen spenaten om det blir smällkallt? Vilken sorts spenat?
Allt gott!/Laila

Händigakvinnan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Händigakvinnan sa...

Spenaten ska gro först till våren. Testar att få ut frön redan nu. Det värsta som kan hända är väl att det ruttnar och då sår jag bara igen. Jag har sått lite olika men Medania och Viking är nog säkrast. Gissar att jag har zon 2-3.
/ Tina