fredag 21 april 2017

Sippor i april

Trivs med att jag har lite vanliga vitsippor här och där i trädgården. Överlever nog för att det är lite mager jord på sina håll och att jag inte städar och rensar i alla hörn.

Tycker att blåsipporna växer ovanligt fint i år.

Annars sitter jag gärna här och sippar på en kaffe. Utemöblerna flyttar just nu runt lite efter väder och vind. Fler månadsbilder från andra trädgårdar hittar du här!

5 kommentarer:

Carina sa...

Snygg bänk som verkligen lockar till kaffepaus :) Gillar också sippor och nu börjar deras tid i trädgården. Roligt att blåsippan växer till sig - den vill man ju ha många av.

Ha en fin helg! Carina

Maribel sa...

Blåsipporna har blommat ett tag och vitsipporna har precis börjat, efter det kommer gulsippan. Små efterlängtade vårblommor. Fin bänk, vi köpte gavlar till en sådan på trädgårdsloppis, trodde det saknades en del, eller är det bara brädorna som håller ihop den?
Ha en fin helg /Marika

Merja sa...

Härligt när man kan börja fika ute:)Kul att se en ny vinkel av trädgården! Brukar ha ganska många vitsippor på baksidan, men än så länge har jag bara plockat enstaka. Det har varit för kallt för dom. Men snart så visar de sig nog.
Ha det gott!

Veronica sa...

Alltså, den där svarta bänken är verkligen supersnygg!

Nu verkligen längtar jag efter att någon dag, snart, kunna sitta ute och fika och verkligen känna solens strålar värma. På riktigt!

Längtar, längtar!

Kram och ha det gott!


//Veronica

Rost och rädisor sa...

Jättefint med vitsippor i trädgården och snygg soffa, men ser lite tung ut att bära runt på:D
Ha det så fint
/Anette