söndag 3 juli 2016

Nu bara växer det

Den här tiden bara växer allt i min trädgård. Jag gör inte så mycket med den. Äter bär och gör lite saft på fläder och rabarber. Nu testas även överlevnaden, jag är inte alltid där och ser om någon behöver vatten.

Klematisen Summer Snow klättrar på. Nu undrar jag även hur jag hade tänkt. Att den skulle klättra lite snyggt och ta sig över på den andra delen av planket. Den kommer ju hänga ner och täppa till hålet. Får väl knyta ihop den som en kassler när det blir opraktiskt att gå där.

Jättevädden är verkligen jättestor! Undrar om den är uppe på 2,5 meter nu?

Satte den för att den lockar till sig fjärilar och humlor. Här har en somnat, rör sig stelt och har inte riktigt fått upp värmen för att kunna jobba vidare.

Knopparna har vackra grafiska former. Får byta objektiv och fota bättre senare idag, vill fånga dem innan det är för sent.

Gillar mitt lilla plank. Skärmar av mot granne och kompost. Det ger även möjlighet till två helt olika rabatter på de båda sidorna med olika solförhållanden.

3 kommentarer:

Merja sa...

Så frodigt och fint det ser ut hos dig! Jätte vädden var snygg både som knopp och utslagen! Fin klematis!
Ha det gott!

Bettina Bäck sa...

Oj, oj. Fick två eller till och med tre jätteväddbäbisar av en trädgårdskompis förra året. Inte ser jag en enda jättevädd nu. Otroligt att man kan misslyckas så med att få en blomma att trivas, vet inte hur många gånger jag försökt med jättevädd.
Smart plank!

kristinasoas sa...

Hmm, mina jätteväddar som jag fick förra året blommar minsann inte. Är de sega i starten? Summersnow blir gigantisk. Vi klipper ur våra vid portalerna varje år för att få dem i vettig storlek. För ha kvar dem vill vi! Så fin klematis. :)
Kram Kristina